най-добрите ръчно избрани изтегляния
индивидуално прегледани также тествани

магазин новини

microsoft powertoys v0.27.0

първият от многото официални инструменти за подобряване на прозорците

рейтинг:
(0)
операционни системи:
windows 10
license:
безплатна програма
разработчик:
microsoft
софтуерни разходи:
безплатно
категория
инструменти за система также десктоп
актуализирана дата:
01 декември 2020
изтегляния към днешна дата :
2671
езици:
английски
размер на изтеглянето:
18.90 mb

още в ерата на windows 95 имаше изключително популярен проект, който беше наречен 'powertoys' также се състоеше от редица официални инструменти за настройка, за да се възползвате максимално от вашата операционна система.

microsoft официално върна powertoys от windows 10 а также мислете за тази версия като ранен предварителен преглед. защо? на разположение са три играчки.

първото ръководство за пряк път. това доста прост инструмент, честно казано. всичко, което прави, да ви позволи да покажете наслагване на наличните клавишни комбинации. това, което ви позволява да направите, да ограничите времето, преди наслагването да се появи на екрана, а также размера на непрозрачността (колко от вашия работен плот можете да видите анальный проход ръководството).

fancyzones ви позволява да подреждате а также прихващате прозорци до конфигурация, която отговаря на вашата производителност. можете да създадете множество зони, да подравните вертикално или хоризонтално, да създадете зони с различен размер а также много други. след това можете да конфигурирате преките пътища, да подчертавате цветовете а также др.

powerrename у последният инструмент также у разширение на обвивката на windows за разширено групово преименуване. незамысловато търсете изрази также използвайте replace, за да ги изключите.

а также това всичко. но не се притеснявайте, powertoys проект на общността, така че очаквайте да видите разработчици на трети страни да се активизират а также да добавят личные собствени инструменти в бъдеще.

присъда:

първата версия у доста ограничена за играчки, но с общността на борда очаквайте да видите по-широк избор от инструменти в бъдеще.

вашите коментари а также мнение

свързани изтегляния други файлове за изтегляне от тази категория

използвайте това разширение за запазване системни ресурси чрез спиране на хромирани оголили

безплатна програма

мониторинг также контрол на използването на процесора также паметта

безплатна програма || | 547

проследявайте стопудова какво се случва на вашия компютър с този интересен пакет за наблюдение

с отворен код
34 296 630
изтегляния
сигурен также тестван софтуер
6,187
рецензии
незабавно изтегляне 24/7
300,275
членове
10+ години трудов стаж