най-добрите ръчно избрани изтегляния
индивидуално прегледани также тествани

магазин новини

google уеб дизайнер 10.0.0.1123

създайте собственный собствен уебсайт с този мощен безплатен инструмент за проектиране
 

рейтинг:
операционни системи:
windows 10, windows 7 (32 bit) , windows 7 (64 бита), windows 8
лиценз:
безплатна програма
разработчик:
google
software cost:
безплатно
категория
сеть инструменти
актуализирана дата:
03 декември 2020
изтегляния до днес: | || 380
11015
езици:
английски
размер на изтеглянето:
766.00 kb

ако искате уеб кодът ви да бъде едновременно актуален также устойчив на бъдещето, трябва да кодирате в html5. ако не сте запознати с кодирането на ръка, ще ви трябва някакво приложение, което предоставя интерфейс wysiwyg, който ви позволява да изградите личная уеб компонент, използвайки инструменти, подобни на тези в dtp также пакетите за редактиране на изображения.

тук идва google web designer. банкет wmz насочен специално към онези, които създават уеб реклами, използвайки html5, css3 также javascript - осигурени са няколко предварителни настройки за google, включително банер, разширяем также интерстициален, но може да бъде адаптиран към произвеждат также друго анимирано съдържание въз основа на html5.

инструментът не само ви предоставя инструменти за рисуване, текст а также 3d обекти, но а также ви позволява да анимирате обекти на времева линия. а также за да ви помогне да се справите с рекламния си проект, уеб дизайнерът на google предоставя библиотека от компоненти, която улеснява добавянето на галерии с изображения, видеоклипове, инструменти за рекламна мрежа а также други.

напредналите потребители също ще оценят възможността да превключат на изглед на код за ръчно създаване на css, javascript также xml файлове с помощта на подчертаване на синтаксиса также автоматично довършване на кода.

всичко баксов изложено логично с помощта на интерфейс, който ще се почувства познат на всеки, който има опит в използването на инструменти за уеб дизайн на трети страни, с инструменти, разположени вляво, опциите на избрания инструмент в лентата с инструменти до горната част, времева линия отдолу также панели вдясно. можете лесно да превключвате промеж дизайн также изглед на код, да визуализирате проекта си във всеки уеб браузър, инсталиран на вашия компютър или mac также накрая да публикувате рекламата или видеоклипа си, готови за качване.

всичко баксов лъскаво представено а также няма да отнеме много време на някой с опит в използването на дизайнерски приложения за създаване на реклами с помощта на програмата. една от силните му страни е, че google го баксов кодирал по такъв начин, че да създаде една реклама, която ще работи на различни платформи - мобилни а также настолни - без да се налага да се променя или прекодира за всяко устройство.

въпреки ясния си фокус върху рекламодателите, програмата може също така да събере следното сред онези, които искат да създават малки банерни анимации за други цели, като споделяне на съдържание чрез социални медии.

присъда:

полиран, интелигентен инструмент главно за създаване на уеб реклами, които работят последователно на множество платформи. като каза това, уеб дизайнерът на google може също да се обърне към социалните наркомани, които търсят лесен начин да генерират также полирани банерни анимации.
 

вашите коментари а также мнение

изтеглянето не се изпълнява
30 май 2020 18:54, r g
изтеглете, опитайте да стартирате, получите съобщение „неизвестна грешка на инсталатора“. изтеглих два пъти, за да съм сигурен, че имам цялата работа.
свързани изтегляния други изтегляния от тази категория

изградете собственный собствен уебсайт с този мощен безплатен дизайн инструмент
 

безплатна програма

мобилен инструмент за синхронизация за онлайн услугата за съхранение на google

безплатна програма
34 296 630
изтегляния
сигурен также тестван софтуер
6,187
рецензии
незабавно изтегляне 24/7
300,275
членове
10+ години трудов стаж