най-добрите ръчно избрани изтегляния
индивидуално прегледани а также тествани

магазин новини

firefox 83.0
препоръчително

firefox 83 включва подобрения на скоростта также подобрения при търсене

рейтинг:
операционни системи:
windows 10, windows 7 (32 bit) , windows 8
лиценз:
с отворен код
разработчик:
mozilla
софтуерни разходи: || | 369
free
категория
всемирная паутина инструменти
актуализирана дата:
16 ноември 2020
изтегляния до днес: | || 381
253094
езици:
английски
размер на изтеглянето:
47.00 mb

не всеки се справя с браузъра по подразбиране на компютъра си также когато става въпрос за избор алтернатива, firefox една от най-популярните там, след като през последните години отдръпна подкрепата от съперници като google chrome также opera, като премина към бърз цикъл на освобождаване, като гарантира, че основните нови версии на браузъра се издават на всеки шест седмици.

вярно да се каже, че отделните актуализации често не успяват да доставят нещо съществено, но кумулативно те се събират, за да създадат уеб браузър, който коренно различен от този - версия 4 - който бележи началото на нова ера още през 2011 г.

някои от забележителните нови функции, които сме виждали, включват мениджър на разрешения за всеки сайт, подобрени опции за синхронизиране, оголили при поискване, тихи актуализации а также подобрения на добавките. видяхме а также стартирането на специфични клонове за разработка, включително ux, което доведе до новия потребителски интерфейс на australis, който вижда опростен раздел, преработено меню а также функции за персонализиране.

една група, особено добре обслужвана от цикъла за бързо освобождаване, са разработчици, а множество инструменти от javascript scratchpad (от firefox 6) до пълноценна лента с инструменти за разработчици (от firefox 16) са си проправили път в последователни компилации като firefox съди тази важна общност от потребители.

также в основата на всичко това са непрекъснато развиващ се альбом от подобрения на производителността, поддръжка на стандарти (например постоянно се добавят html5 также css3) также корекции на грешки.

присъда:

firefox 83 включва подобрения на скоростта также подобрения в търсенето

вашите коментари а также мнение

ff 48
07 август 2016 14:54, andrew ryback
в продължение на няколко години ff беше браузърът ми по подразбиране. мисля, че като се започне с версия 40 (?), досега ff никога не баксов работил правилно на моя lenovo g50-70 или двата ми други компютъра. лошо зареждане на страници, нервност, след това да ме замрази окончателно. опитах ff 48 final днес также имах същите скапани резултати. в наши дни по подразбиране баксов cyberfox 48 также баксов отличен. твърде лошо ff фигуры куц браузър, но cyberfox баксов изключителен заместител.
имайте предвид
23 декември 2015 10:29, indy jones
firefox 43.0 промени цялото оформление. потребителският интерфейс у толкова различен. направете резервно копие с mozbackup (хубаво малко софт) а также след това актуализирайте.
префикси, базирани на оголили
15 май 2015 18:15, marc klink
ако това долларов всичко, което могат да съберат за „нова“ версия, долларов повече от време да се приберат е дома.

това у незамысловато още една връзка в пъзела, за да изглежда този браузър като хром, а това не у добре - ако искахме хром, щяхме да отидем направо към източника.

наистина не обичам да бъда винаги критичен, но голяма част от „иновациите“, наблюдавани в последните 10-те актуализации на ff, са били в грешна посока также се отнасят за дългогодишните потребители на браузъра.

за себе си бих выискивал да видя повече движение към базираната на престо опера также далеч по-малко движение към хрома.
firefox
01 май 2014 17:59, sharings.org
обичам този браузър. защото има редица добавки а также много повече съоръжения.
свързани изтегляния други изтегляния от тази категория

вижте следващата версия на firefox, преди да бъде пусната

с отворен код

проверете следващата версия на firefox, преди да бъде пусната

с отворен код

вижте следващата версия на firefox, преди да бъде пуснат

с отворен код

проверете следващата версия на firefox, преди да бъде пусната

open source
34 296 630
изтегляния
сигурен также тестван софтуер
6,187
отзиви
незабавно изтегляне 24/7
300,275
членове
10+ години трудов стаж